Over ons

Home   >   Over ons

Waar het begon

Robert is een ‘audio-fanaat’. Al lange tijd en nog steeds is Robert geïnteresseerd in hoe muziek tot leven komt door o.a. een samenstelling van mooie audio componenten. Tien jaar geleden is Robert BigBoysAudioToys gestart om deze interesse te delen met andere audio enthousiasten en hen te helpen in dezelfde zoektocht naar mooie audio producten van over de hele wereld. Robert: “een uit de hand gelopen hobby!”.

Ramon is zo’n ook audio enthousiast. Na een aantal persoonlijke gesprekken over de gezamenlijke interesse in mooie audio producten besloten Robert en Ramon om samen BigBoysAudioToys verder uit te breiden.

 

Lage kosten, scherpe prijzen

Robert en Ramon draaien BigBoysAudioToys samen. Zonder personeel of een dure winkel lukt het BigBoysAudioToys om de mooie audio componenten, van over de hele wereld, tegen scherpe prijzen aan te bieden.

Om het voor klanten makkelijker te maken om de audio componenten te zien, te luisteren en te testen was onze eerste stap om een Showroom te openen. Hier staat (een deel) van de voorraad gebruiksklaar. We kiezen niet voor een duur grachtenpand op een A-locatie, maar voor een functionele en goed uitgeruste showroom met een geïsoleerde luisterruimte met een focus op het luisteren en een ontspannen sfeer.

Onze merken

BigBoysAudioToys is al jaren trotse importeur van Atma-Sphere, een van de weinige high end OTL buizenmerken, uit de US met 40 jaar geschiedenis en ervaring. Daarnaast zijn we importeur van KR audio, Conrad Johnson, Omega Audio Concepts, Fischer & Fischer en SoundKaos. Sinds 2022 zijn we ook officiële Nederlandse dealer geworden van een aantal topmerken: Chord Electronics, AVM, PMC, Kalista, MolaMola en Furutech. Klanten kopen bij ons dus altijd met de zekerheid van fabrieksgarantie.

Hier vindt u alle producten die we aanbieden. Veel is op voorraad waardoor klanten snel over hun nieuwe audio componenten kunnen beschikken, maar er is ook een enorm aanbod dat we kunnen bestellen voor klanten. BigBoysAudioToys is officiële reseller van een aantal andere prachtige merken, zoals: Ancient Audio, Cocktail Audio, Electrocompaniet en Omicron Fine Tuning.

Ons WAF team

Een luisterruimte is niet voor iedereen weggelegd. Voor de meeste klanten geldt dat de prachtige audio componenten een onderdeel zijn van het (gezamenlijke) interieur. De partner heeft dus ook een belangrijke invloed op de keuzes!

BigBoysAudioToys heeft daarom een eigen WAF (wife acceptance factor) team opgericht. De leden van het team (kritische dames) beoordelen de componenten op andere waarden dan de (geluids)technische aspecten.

Ons team

Ramon

Ramon

Sales & Marketing

Robert

Robert

Inkoop & Distributie