Taiko Audio

Home   >   Taiko Audio

Bij Taiko Audio draait alles om innovatie. Het merk gebruikt geavanceerde technologie om componenten te ontwikkelen die niet standaard verkrijgbaar zijn en die de ultieme geluidservaring creëren: een weergave van geluid die zo realistisch is dat het voelt alsof je naar een live optreden luistert.

Taiko Audio is een Nederlands high-end audiolaboratorium, even gepassioneerd door muziek als technologie. Door uitgebreid onderzoek en ontwikkeling creëren ze waar nodig nieuwe oplossingen en verbeteren ze bestaande technologieën. Het merk heeft een sterke professionele achtergrond in wetenschap, techniek en IT en gebruiken deze kennis graag om uw muzikale ervaring thuis nog spannender te maken.

Emile Bok combineert traditionele technologie met nieuwe technologie en als echte audiofiel test hij ook de geluidsproductie op het gehoor. Zijn missie is om te innoveren in de audio-industrie door nieuwe apparaten en functies te ontwikkelen die een geweldige geluidskwaliteit produceren. De combinatie van die elementen maakt Taiko Audio uniek in zijn vakgebied. Taiko operereert in het zeer hoge high-end segment voor opdrachtgevers wereldwijd voor wie topgeluid voorop staat.

Taiko Audio logo