Furutech

Home   >   Furutech

Furutech, opgericht in 1988, ontwerpt en produceert een buitengewoon assortiment A/V-kabels gemaakt van extreem zuiver OCC single-crystal zuurstofvrij koper. Alle metalen componenten zijn tijdens de fabricage allemaal behandeld met Furutech’s gepatenteerde 2-traps alfa-cryogene en ringdemagnetisatieproces dat zorgt voor de laagst haalbare niveaus van vervorming en ruis.

Furutech weet dat elk onderdeel van de keten, hoe klein ook, net zo belangrijk is als het volgende, daarom schenken ze maximale aandacht aan alle aspecten van wisselstroomoverdracht. Net als kabels doorlopen de afzonderlijke onderdelen het volledige alfaproces en profiteren ze ook van de effecten van GC-303, een toegepast materiaal dat EMI (elektromagnetische interferentie) absorbeert. Onze Reference Line van kabels en interconnects bevat ook deze anti-EMI-technologie.

De meerstaps en zeer gespecialiseerde technieken resulteren in een uiterst ruisarme, snelle en onvervormde signaaloverdracht die begint met de binnenkomende netstroom, een belangrijke factor die door velen over het hoofd wordt gezien.

Het Pure Transmission Design Concept van Furutech verbetert elk element van de signaaloverdracht, van de AC tot de luidspreker.

furetech logo